Opšta pitanja

1Čemu zapravo služi ISIMAN®?
ISIMAN® predstavlja alat za upravljanje. Standardni paket ISIMAN® GRC podrazumeva sve poslovne procese koji su neophodni za efikasno upravljanje preduzećem: procesi i procedure, radni tokovi, procena rizika i rejting karakteristika, interna kontrola repozitorijuma i formi, incidenti i upravljanje planovima delovanja. Putem pojedinačnog korisničkog portala možete da dodeljujete zadatke celokupnom preduzeću ili samo osobama kojih se zadaci tiču.
2Da li implementacija ISIMAN® alata predstavlja značajan trošak za preduzeće?
Naprotiv, ISIMAN® omogućava da se značajno smanji opterećenost poslom i na taj način optimizuje troškove korišćenja dostupnih resursa. Sa svojih 30 godina iskustva, Keyword predstavlja pouzdanu podršku koja zna da proceni i predloži najbolju menadžersku praksu.
3Može li ISIMAN® da mi pomogne da dobijem ISO 9001 sertifikat?
Da, ISIMAN® dozvoljava da se formalizuju procesi i procedure u preduzeću, da se održi kvalitet dokumentacije i da se upravlja incidentima i planovima delovanja. ISIMAN® GRC će Vam na taj način pomoći da bez puno muke dođete do sertifikata.
4Kako ISIMAN® može da mi pomogne da podignem produktivnost?
ISIMAN® Vam nudi globalnu sliku preduzeća i omogućava Vam da sprovedete razne planove delovanja na različitim nivoima vaše organizacije, na primer: procena rizika organizacije, upravljanje incidentima i kontrolom procesa... ISIMAN® je takođe opremljen moćnim pretraživačem koji Vam omogućava da pretražujete podatke i da označite potencijalne nedostatke ili gubitke povezane s vašim poslovanjem. Brzo dolazite do svih činilaca neophodnih za donošenje ispravne odluke.
5Šta je ISIMAN® Cloud?
Keyword SD sada nudi svoja rešenja u SAAS modu sa sigurnim hostingom. SAAS mod Vam omogućava da se povežete s bilo kog mesta.
6Koja je glavna razlika između ISIMAN® pristupa i onog koji trenutno koristim?
ISIMAN® pristup podrazumeva upravljanje poslovnim procesima pomoću posebnih radnih tokova. Korisnici se obaveštavaju putem elektronske pošte, tako da mogu da obrade incidente, da sprovode kontrolu ili procene i procene rizike na vreme. To omogućava da se preduzme relevantni plan delovanja u zavisnosti od situacije. Informacija se vraća direktno putem pretraživača ili putem poslovnog izveštaja koji je u potpunosti prilagođen Vašim specifičnim potrebama.

Tehnička pitanja

1Šta se dešava po pitanju sigurnosti podataka?
Tokom 30 godina radnog iskustva, Keyword SD je sarađivao s mnogim velikim institucijama u raznim sektorima kao što su industrija, distribucija, nuklearna bezbednost, bankarstvo i osiguranje. Za ova preduzeća, bezbednost opštih podataka o ličnosti bila je imperativ. U tom kontekstu, naši inženjeri razvili su šifrovane programe koji se neprekidno unapređuju u cilju zaštite informacija naših klijenata.
2Šta se dešava po pitanju održavanja?
Keyword SD nudi usluge korektivnog održavanja kako bismo bili uz Vas tokom procesa implementacije bilo kog proizvoda iz ISIMAN® Solutions. Naš cilj je da korisnicima obezbedimo lako i nesmetano korišćenje ISIMAN® Solutions unutar svoje organizacije i da predložimo poboljšanja kako bi rešenje koje ste osmislili ostalo prilagođeno Vašim potrebama i išlo u korak sa najnovijom tehnologijom.
NISTE PRONAŠLI ODGOVOR KOJI VAS ZANIMA?

Kontaktirajte naše stručnjake