Karijera

PRIDRUŽI NAM SE

Vrednosti do kojih držimo u Keyword SD timu jesu visoki standradi i kvalitet usluga koje pružamo našim klijentima. Već više od 30 godina mnogi talenti koji su činili ili čine deo našeg tima, oplemenili su ga dinamičnošću i agilnošću, i istovremeno ga učinili važnom referencom u svom poslovnom okruženju. Upravo smo u potrazi za novim talentima i nudimo Vam priliku da razvijete i unapredite svoje znanje u podsticajnoj radnoj sredini.

Keyword SD nudi visoke izglede profesionalnog usavršavanja i omogućava Vam da razvijete svoje veštine unutar dinamičnog i profesionalnog tima.


Olivier Emmanuel BIC - Predsednik


NAŠE VREDNOSTI

AGILNO RAZMIŠLJANJE

Agilnost i sposobnost prilagođavanja izazovima Upravljanja rizikom naš je imperativ. Takav pristup podrazumeva da uključujemo klijente u sve faze provere svakog rešenja koje im nudimo.

POŠTOVANJE

Ova odlika je utisnuta u naš DNK. Bilo da se radi o pristupu klijentima, zaposlenima ili dobavljačima, uvek nastojimo da ih saslušamo i da gradimo dugoročna partnerstva.

INOVATIVNOST

U Kewyord SD zajedno s našim klijentima ulažemo u uspešnost njihovih projekata. Posvećenost je u samom središtu naših vrednosti tako da uvek možemo da pružimo svojim klijentima kvalitet usluge koji gradi naš korporativni imidž.

POSVEĆENOST

Keyword SD timovi ne ostavljaju mesta slučaju. Mi neprekidno preispitujemo sebe i primenjujemo standarde bez greške kako bismo optimizovali svako rešenje i ispunili data obećanja.